Magunkról
Pesti Ügyvéd
Ügyvédek Lapja
Megrendelés
Kapcsolat

Ügyvédek Lapja

Leírás
A PanPress Kft. kiadói gondozásában megjelenő Ügyvédek Lapja című folyóirat az országos Magyar Ügyvédi Kamara hivatalos lapja, amit minden, a Kamarába bejegyzett ügyvéd hivatalból megkap. Ebben a kiadványban jelennek meg a Kamarával kapcsolatos fontos cikkek, híradások, az ügyvédi hivatással és törvényértelmezéssel, az ügyvédség és más jogi hivatásrendekkel és jogi intézményekkel (bírák-bíróságok, ügyészek-ügyészségek, büntetésvégrehajtási intézmények, jogtanácsosok, közjegyzők) kapcsolatos írások. Szerzőink szakemberek: ügyvédek, jogászok, hivatásos szakújságírók.

Megjelenés
A lap egy évben 6-szor jelenik meg: februárban, áprilisban, júniusban, augusztusban, októberben, decemberben. Megjelenési példányszám: 11200.

Anyagleadás
Ha a kész hirdetés rendelkezésére áll, azt kérjük a jelen megrendeléshez csatolni jpg, tif (PC), eps (PC), pdf, vagy psd fájlban, felbontás 300 dpi, Max. méret 900 KB. Ennél nagyobb méret esetén, vagy ha a csatolás sikertelen volt kérjük, emailen küldje el a hirdetést ide: info[kukac]panpress.hu

További lehetőség: floppy-lemezen, CD-n, DVD-n, Zip hordozón, vagy színre bontott filmen (amelyről proofot kérünk). Ügynökségektől minden esetben nyomdakész anyagot (filmen vagy elektronikus formában) várunk. (Esetleges változtatás esetén új fájlról kell gondoskodniuk!)

Fizetési feltételek online megrendelés esetén
Megrendeléskor email címére egy nyomtatható megrendelőlapot küldünk. A hirdetési díjat ez alapján kérjük szíveskedjék átutalni. A hirdetési díj beérkezése után küldjük a számla eredeti, első példányát.

Szerződési feltételek


Technikai adatok

Megjelenés:10-én
Hirdetések leadási határideje:Előző hó 20-ig
Pédányszám:11200
Terjesztési kör:Magyarország valamennyi bejegyzett ügyvédje, továbbá számos előfizetője van a bírók, ügyészek, közjegyzők, valamint az egyetemek és főiskolák köréből.
Nyomtatás:íves ofszet
Tükörméret:180x237 mm
Terjedelem:48 oldal színes
Borító: 4 oldal színes
Kötészet:irkafűzött
Papír:belív: 90g műnyomó
borító: 200g műnyomó
 

PanPress Kft. Levelezési cím: 1021 Budapest, Melinda út 13. | Tel/Fax: 633-33-66 | info:kukac:panpress.hu